Termeni si conditii

Continuarea utilizării website-ului reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor Termeni și condiții.

Toate comenzile plasate în magazinul online www.luanasboutique.ro sunt subiect al termenilor și condițiilor definite mai jos, în forma în care sunt publicate pe acest site la momentul plasării comenzii.

Site-ul este proprietatea companiei S.C. LULU BUTIC S.R.L., societate romaneaca, cu sediul social in Str. Scolii nr 16B, Sat Bascov, Com. Bascov, Jud. Arges, telefon 0740066203, inregostrata la Regstrul Comertului al Municipiului Pitesti sub nr. J03/761/2018, avand Cod Unic de Inregistrare 39181859.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestuia, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, iar aceștia din urmă sunt responsabili pentru a se actualiza cu astfel de modificări.

Drepturi de autor 

Intreg continutul site-ului este proprietatea luanasboutique.ro si intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996).

Conţinutul site-ului nu poate fi preluat, reprodus, transferat,vândut sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, decât cu acordul scris al Proprietarului. 

Forta majora

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

Protectia datelor

Prin comenzile pe care le plasezi, consultând oferta site-ului nostru iți dai acordul expres și neechivoc ca datele tale personale să fie prelucrate de către S.C. LULU BUTIC S.R.L. – operatorul www.luanasboutique.ro.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. LULU BUTIC S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranta și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre ține sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este: desfășurarea în bune condiții a livrării produselor comandate și a încasării contravalorii acestora, întocmirea de statistici pentru îmbunătățirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative.

Ești obligat(a) să furnizezi datele în condițiile în care dorești să lansezi o comandă, acestea fiind necesare desfășurării în bune condiții a livrărilor de produse comandate și a încasării contravalorii acestora. Refuzul tău face imposibilă desfășurarea livrărilor de produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Dacă dorești să primești informații despre produsele și serviciile oferite de www.luanasboutique.ro, te rugam sa te abonezi.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate către parchetul general, poliție, instanțele judecătoresti și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. 

S.C. BUTIC S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul www.luanasboutique.ro.

Litigii

Orice litigiu apărut între S.C. LULU BUTIC S.R.L. și client va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de instanțele romane competente.

Politica de preturi

Prețurile sunt exprimate în ron si sunt stabilite pentru fiecare produs în parte; aceste preturi nu includ cheltuielile de livrare.