Ce inseamna echipa Luana’s Boutique?

Ei bine, echipa Luana’s Boutique sunt EU.  De la alegerea materialelor pana la alegerea modeleleor , de la croit pana la cusut, de la social media pana la ambalarea coletelor sunt EU. Copilasii au devenit modelele mele, iar sotul este sprijinul meu neconditionat.

Sa detaliem putin:

  • atat alegerea materialelor, cat si alegerea modelelor necesita o vasta documentare, nopti si zile de cautari si asta pentru ca ne dorim sa va oferim hainute in serie limitata sau chiar unicat, cele mai faine imprimeuri pentru copilasi, dar in acelasi timp sa fie si materiale prietenoase cu pielea copilasilor, certificate Oeko Tex (despre asta va voi detalia in alt articol).
  • croitul si cusutul hainutelor este o adevarata placere atunci cand faci ceea ce iti place, dar sa nu credeti ca este usor; dimineata trebuie sa ma ocup exclusiv de un copilas care este  clasa 0 si care invata sa scrie si sa citeasca online (ceva horror); in acelasi timp trebuie sa ma ocup si de mezina familiei – o bebelina care deja nu mai are stare si vrea din ce in ce mai multa atentie. Nu, nu ma vait, dar as vrea sa stiti si voi cum sta treaba in spatele siteului sau a paginii de facebook/instagram.
  • in ceea ce priveste social media: cu mine comunicati, cu mine stabiliti toate detaliile, eu ambalez coletele si ma ocup de facturare. In ceea ce priveste expeditiile comenzilor: in oras le livreaza sotul meu, iar restul pleaca in cea mai mare parte prin curier si foarte rar prin posta (mai ales in aceasta perioada de pandemie).

Cu toate acestea, fara voi, nu am fi reusit sa ajungem unde suntem astazi si pentru asta va multumim!

P.S. Noi suntem Luana’s Boutique si va dorim un an nou plin de realizari cu multa sanatate!

Pupici.

6 thoughts on “Ce inseamna echipa Luana’s Boutique?

Lasa un raspuns