Despre mine

Hey,

Sunt Luana, sunt mamica si sunt aici pentru tine.

Proiectul meu de suflet a luat nastere in urma cu aproximativ 6 ani, pornind de la realizarea accesoriilor pentru copilasi si ajungand la realizarea hainutelor pentru cei mai mici dinre noi. Toate hainutele sunt realizate exclusiv de mine, pornind de la alegerea materialelelor, alegerea modeleleor pana la croirea si coaserea acestora in micul meu atelier de acasa. Tot eu ma ocup si de preluarea comenzilor, de administrarea paginilor de facebook si instagram, chiar si de site.

Cochetez cu lucrul manual inca din copilarie, atunci cand realizam hainute papusilor si cred ca mostenesc aceasta pasiune de la mama si bunica mea caroara le multumesc pentru asta.

Inspiratia vine atat din mediul online, cat si din mediul offline,de fapt ma inspira tot ceea ce ma inconjoara, insa cel mai mult ma inspira copilasii mei. Iubesc ceea ce fac, imi place la nebunie faptul ca imi pune imaginatia la incercare, imi place sa interactionez cu clientii si sa vin mereu cu idei noi.

Pe langa pasiunea mea pentru lucru manual, imi place sa citesc si sa calatoresc, iar de peste 10 ani lucrez intr-o multinationala.

Iti mai spun doar atat: daca te-ai saturat de brandurile consacrate si te-ai saturat sa vezi toti copilasii imbracati la fel, daca iti doresti hainute altfel, lucrate in serie limitata sau chiar unicat si de o calitate superioara pentru copilasul tau, daca iti doresti sa sustii micii antreprenori romani, inseamna ca esti in locul potrivit.

Mai jos las o particica din atelierul meu.

Pupici!